مراسم افتتاحیه چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

۰۴ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۲۰۵ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی این مراسم روز دوشنبه همزمان با میلاد کریمه اهل بیت (علیهم السلام) و روز دختر و در آستانه آغاز دهه کرامت به منظور بزرگداشت مقام دختران در مجموعه ورزشی انقلاب همدان برگزار شد. در این مراسم جناب آقای دکتر حاجی بابایی و دکتر خجسته نماینده محترم مردم همدان و فامنین، جناب آقای شعبانی بهار معاون محترم توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان، خانم دکتر رحمانی نماینده اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم جناب آقای دکتر بهرامی نسب معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی ومعاونین محترم استاندار همدان در این مراسم حضور داشتند.

چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی استان همدان در دو گروه دختران و پسران یکم لغایت سیزدهم مرداد ماه سال جاری برگزار می شود و شرکت کنندگان در 8 رشته ورزشی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

گفتنی است در این مسابقات تاکنون در بخش پسران بیش از  1100 نفر و در بخش دختران بیش از  800 نفر از دانشجویان دانشگاه جهت شرکت در مسابقات ثبت نام نموده اند که برنامه ­ریزی های لازم در خصوص حضور دانشجویان انجام شده است.