درخشش دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در اولین دوره مسابقات قهرمانی پاورلیفتینگ دانشجویان سراسر کشور

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۲۰۰ اسلایدر اخبار

در این مسابقات تیم پاورلیفتینگ دانشگاه جامع علمی کاربردی موفق شد با مهار 4 وزنه توسط آقایان علیرضا آقا بگلو، سیامک شجاعی وفا، افشین مدرسی و  بهنام طاهری و بهنام مدرسی در اولین دوره مسابقات پرس سینه و پاورلیفتینگ قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور مقام سوم تیمی در رشته پرس سینه را کسب نماید.  افشین مدرسی با کسب مدال نقره و علیرضا آقا بگلو، سیامک شجاعی وفا، افشین مدرسی و  بهنام طاهری  هریک با کسب یک مدال برنز به این موفقیت دست یافتند.

این مسابقات  برای اولین بار به میزبانی دانشگاه قم، 13 لغایت 16 اردیبهشت ماه سال جاری با حضور دانشجویان دانشجویان شرکت کننده از دانشگاه های سراسر کشور برگزار شد.