انتصاب آقای دکتر کیانوش بهرهی به سمت سرپرست اداره کل امور دانشجویی

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۱۹۹ اسلایدر اخبار
انتصاب آقای دکتر کیانوش بهرهی به سمت سرپرست اداره کل امور دانشجویی

به گزارش روابط عموی دانشگاه جامع علمی کاربردی دکتر بهرامی نسب معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در حکمی دکتر کیانوش بهرهی را به عنوان سرپرست اداره کل امور دانشجویی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی- کاربردی متن حکم معاون فرهنگی و دانشجویی به شرح زیر می­باشد:

جناب آقای دکتر کیانوش بهرهی

سلام علیکم؛

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب اجرائی و علمی، جنابعالی را به عنوان سرپرست اداره کل امور دانشجویی منصوب می­نمایم.شایسته است برای تحقق اهداف کلان دانشگاه در زمینه ارتقای فعالیت­های دانشجویی در سطح ستاد، واحدهای استانی و مراکز آموزشی علمی کاربردی نهایت سعی و تلاش خود را به کار گرفته و اهتمام ویژه­ای در انجام وظایف زیر داشته باشید:

1-    توسعه امور رفاهی، مشاوره ای و خدمات بهداشتی روانی دانشجویان.

2-    تعامل سازنده و موثر با سازمان امور دانشجویان، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری و سایر مراجع ذیربط.

3-    نظارت بر اجرا و انجام خدمات مربوط به فعالیت­های انتخاب دانشجوی نمونه، تسهیلات دانشجویی، بیمه دانشجویی، سهمیه مواد غذایی و وام دانشجویی.

4-    غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان و کارکنان از طریق فعالیت­های مفرح و سلامت بخش و بهبود حیطه عاطفی، اجتماعی، گسترش وفاق و روحیه همکاری و مشارکت در بین دانشجویان و کارکنان.

5-    تهیه و تنظیم دستورالعمل­های مربوط به فعالیت­های خدمات رفاهی دانشجویی.

( ۱ )