مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

۰۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۶۹ اسلایدر اخبار
مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور دکتر محمدحسین امید سرپرست دانشگاه، دکتر ابوالفضل خوش منش دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور وحجت الاسلام قرائتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمد حسن نادری رئیس واحد استان قم دانشگاه جامع علمی کاربردی و دبیر این همایش گفت: این جشنواره در 6 بخش ادبی، هنری، پژوهشی، فناوری، کتبی و شفاهی و 36 رشته برگزار شد.

وی افزود: در این جشنواره 12 هزار دانشجو، استاد و کارمند دانشگاه شرکت کرده اند که از این تعداد 9 هزار و 330 دانشجو و 2 هزار و 800 استاد و کارمند بوده اند.
رئیس واحد استان قم دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این جشنواره از روز سه شنبه 6 مهرماه در استان قم آغاز به کار کرد و تا روز پنجشنبه 8 مهرماه ادامه داشت.
نادری خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه نسبت به سال گذشته رشد 10 درصدی داشتند.
وی تاکید کرد: برای ارتقا کیفیت برگزای این جشنواره از قابلیت های مراکز حوزوی و  راهنمایی های دفاتر مراجع تقلید استفاده شد.
رئیس واحد استان قم دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: برنامه داریم در سال آینده در کنار برگزاری جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه فعالیت های آموزشی مستمر قرآنی نیز برای دانشجویان اجرا کنیم.
خاطرنشان می شود، در این مراسم نفرات برگزیده دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی تقدیر شدند.