سرپرست و معاونان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آیت الله العظمی جوادی آملی دیدار کردند

۰۹ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۶۸ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمد حسین امید سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی، معاونان دانشگاه و روسای واحدهای استانی دانشگاه با حضور در پژوهشکده علوم وحیانی معارج، با این مرجع عالی قدر دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار جمعی از برگزیدگان دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز حضور داشتند.

دکتر محمدحسین امید سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در این دیدار با اشاره به برگزاری دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت از سوی این دانشگاه، خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع با رویکرد مهارت آفرینی، در حوزه  علوم دینی نیز اقدام به کاربردی سازی علوم کرده است.

وی با بیان اینکه«گرایش این دانشگاه به حوزه قرآن و علوم دینی بسیار زیاد است و حضور ۱۳ هزار نفر در جشنواره قرآن و عترت نشان دهنده علاقه دانشجویان، اساتید و کارکنان به این حوزه است»، اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی امروز به عنوان اولین دانشگاه نسل سوم و مهارت محور در کشور، با دارا بودن حدود 500 هزار دانشجو اقدام به تربیت نیروی انسانی ماهر میکند.

دکتر امید همچنین با اشاره به فعالیت هزار و 50 مرکز جامع علمی کاربردی در سراسر کشور، عنوان کرد: این دانشگاه براساس مهارت آموزی و شغل محوری اقدام به راه اندازی رشته های مختلف تحصیلی منطبق با بازار کار کرده است.

در این دیدار حضرت آیت الله العظمی  جوادی آملی تاکید کردند:  قرآن بیان می‎کند این عالم را از حق خلق كردیم، مصالح ساختمانی این عالم حقیقت است. یعنی اینجا جای باطل نیست؛ همان‌طوری كه ساختار بدنیِ ما را به حق و به سلامت خلق كردند و دستگاه گوارش انسانی فقط غذای سالم را می‌پذیرد، غذای باطل را بالا می‎آورد، نظام خلقت هم همین‌طور است و ممكن نیست كسی یك غذای مسموم را بخورد و بالا نیاورد.

حضرت آیت‎الله العظمی جوادی آملی بیان کردند: جریاناتی از جمله جنایات مغول از حیث جنایت به مراتب سنگین ‌تر از كربلا بود اما در كتاب‌های تاریخ دفن شد و نامی از اینها نیست. آن كسی كه همتای قرآن و قرآن ناطق است و آنكه برابر نظام هستی حركت می‌كند باقی خواهند ماند.

ایشان با اشاره به فرارسیدن ایام الله محرم گفتند: در فرهنگ ما، محرم همچون رمضان ماه عبادت است. حرمت این ماه باعث شده است که سینه زدن‌ها و گریه‌ها و ناله‌ها عبادت باشد؛ همین ناله ها و گریه ها نظام ما را حفظ کرده است.