دانشجویان علمی کاربردی کمترین مشکلات فرهنگی و اجتماعی را دارند

۱۲ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۶۷ اخبار
دانشجویان علمی کاربردی کمترین مشکلات فرهنگی و اجتماعی را دارند

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: کمترین مشکلات اخلاقی، رفتاری، صنفی، خوابگاهی و سایر مشکلات مبتلا به دانشجویی را نسبت به سایر دانشگاهها داریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر بهزاد بهرامی نسب گفت: باتوجه به اینکه 87 درصد دانشجویان این دانشگاه بومی هستند بنابراین دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی کمترین مشکلات اخلاقی، رفتاری و فرهنگی را دارند.

وی افزود: باتوجه به اینکه دانشجویان این دانشگاه در زمینه مسائل فرهنگی و اجتماعی کمترین مشکل را دارند بنابراین معرفی دانشجویان این دانشگاه به کمیته های انضباطی بسیار کم و انگشت شمار است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی تأکید کرد: سال ۹۴ ابلاغیه عفاف و حجاب و صیانت از حقوق شهروندی از سوی وزارت کشور به تمامی وزارتخانه ها ابلاغ شد که وزارت علوم نیز این ابلاغیه را برای تمامی دانشگاه‌ها ارسال کرده است که در دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز این ابلاغیه اجرا شده و در تمامی مراکز این دانشگاه نیز پیگیری می شود.

وی افزود: در تمامی مراکز این دانشگاه در حوزه عفاف و حجاب سخنرانی‌های ارشادی برای دانشجویان برگزار می شود.