برگزای همایش حجاب و عفاف به مناسبت گرامیداشت دهه پر فروغ فجر در مرکز علمی کاربردی فرمانداری فیروزآباد استان فارس

۲۱ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۵۵ اسلایدر اخبار

به گزارش خبرنگار فرهنگی واحد استانی فارس ، به مناسبت دهه پر فروغ فجر ،همایش عفاف وحجاب با حضور مسئولین شهرستان ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان مرکز علمی کاربردی فرمانداری فیروزآباد در سالن اجتماعات شهرستان برگزار گردید.

برنامه با قرائت روح بخش قرآن کریم آغاز گردید. معاون فرماندار  ضمن خیر مقدم به حضار و تبریک دهه فجر ، شرکت پرشور و آگاهانه همه آحاد مردم در انتخابات را خواستار شد.در ادامه برنامه سرهنگ انصاری از کارکنان نیروی انتظامی در مورد اهمیت حجاب و عفاف و آثار فردی و اجتماعی آن به ایراد سخنرانی پرداخت.در پایان از چند تن از دانشجویان به پاس مزین بودن به گوهر حجاب و عفاف با اهدای لوح تقدیر و هدیه یادبود تقدیر شد.