برگزاری جشن بزرگ انقلاب در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمانشاه

۲۱ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۵۰ اخبار
  برگزاری جشن بزرگ انقلاب در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمانشاه

همزمان با هفتمین روز ایام الله دهه فجر، جشن پیروزی انقلاب اسلامی با حضور سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه، مدرسان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار فرهنگی واحد استانی کرمانشاه، در ابتدای این مراسم که با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار گردید، دکتر مزدک رادملکشاهی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه ضمن تبریک دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی تصریح نمود:"دهه فجر فرصت تجدید میثاق با ارزشها و آرمانهای امام راحل و نظام مقدس جمهوری اسلامی است."

ایشان در ادامه سخنان خود به جایگاه ویژه دانشجویان و مدرسان اشاره نمودند و اذعان داشتند:"با توجه به جایگاه ویژه دانشجویان و مدرسان دانشگاه در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی، اکنون  که نهال انقلاب به درختی پربار تبدیل شده است ما وظیفه داریم با استفاده از رهنمود های مقام معظم رهبری هریک به سهم خود در  عرصه های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و  خصوصاً  در عرصه های علمی در حفظ و تعالی این انقلاب بزرگ گام برداریم."

ایشان در پایان سخنان خود از بسیج  دانشجویی  و مسئول فرهنگی دانشگاه بخاطر برگزاری این جشن تشکر  و قدردانی نمودند.

در ادامه این مراسم دکتر محبوبی استاد دانشگاه امام حسین تهران در خصوص اقتدار و امنیت جمهوری اسلامی ایران در منطقه به ایراد سخنرانی پرداختند.

در ادامه گروه‌های هنری تئاتر (با حضور بازیگران برجسته شبکه استانی) و موسیقی با شور و نشاط خاصی به اجرای برنامه پرداختند كه با استقبال شركت‌كنندگان همراه شد.آتش بازی از دیگر برنامه های سرگرم کننده این جشن بود.

در پایان این مراسم از دانشجویان نخبه قرآنی با اهدای جوایزی تقدیر و تشکر بعمل آمد.