پیاده‌روی كاركنان ، اساتید و دانشجویان مراكز دانشگاه جامع علمی كاربردی واحد استانی ایلام

۱۹ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۴۷ اخبار

به مناسبت گرامیداشت دهه مباركه فجر پیاده‌روی  در مراكز دانشگاه جامع علمی كاربردی واحد استانی ایلام

برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار واحد استانی ایلام، مراسم فرهنگی، ورزشی پیاده‌روی بانوان با حضور جمعی از كاركنان ، اساتید و دانشجویان دانشگاه استان برگزار گردید. در این مراسم که با همكاری مراكز بهزیستی  و تامین اجتماعی استان بود، بانوان از روستای ریكای بخش صالح آباد تا امامزاده علی صالح (ع) پیاده‌روی كردند.  شركت كنندگان در این مراسم نماز ظهر و عصر را در مرقد امامزاده علی صالح (ص) اقامه نمودند.

شایان ذكر است مدیركل بهزیستی استان و جمعی از معاونین این اداره كل در این مراسم شركت و از حضور بانوان در این مراسم قدردانی نمودند.