دیدار جمعی از کارکنان واحد استانی فارس با خانواده معظم شهدا در دهه فجر انقلاب اسلامی

۱۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۴۵ اخبار

دیدار جمعی از کارکنان دانشگاه  با خانواده معظم شهدا در دهه فجر انقلاب اسلامی

به گزارش اداره فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس ، به مناسبت دهه پر فروغ فجر جمعی از کارکنان مرکز علمی کاربردی کوار  با حضور در منزل خانواده معظم شهید جعفر حسینی نژاد دیدار و گفت‌وگو کردند.

مهندس شمس نیا  رییس مرکز آموزش علمی کاربردی گفت : این سلسله دیدارها در راستای تجلیل و پاسداشت یاد و خاطره جانفشانی ها و ایثارگری های شهدای جان بر کف عرصه 8 سال دفاع مقدس صورت می گیرد تا با روح بلند آنان که با بزرگ منشی ، همواره دغدغه اسلام را داشتند ، بیعت دوباره کنیم .وی ضمن تجلیل از صبر و استقامت خانواده های معظم شهدا ، خون شهیدان والا مقام را مایه قوام و ثبات درخت انقلاب برشمرد و افزود : اینگونه مراسم و مناسبتها بهانه ای برای تجدید پیمان با آرمانهای امام و انقلاب می باشد. در این دیدار مادر شهید جعفر حسینی نژاد  به بیان خاطراتی از فرزند شهید خود پرداخت.