حضور اساتید کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی لارستان فارس در نماز عبادی سیاسی جمعه

۱۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۴۴ اخبار
حضور اساتید کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی لارستان  فارس در نماز عبادی سیاسی جمعه

حضور اساتید کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی لارستان  فارس در نماز عبادی سیاسی جمعه

به گزارش اداره فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس ،جمعی از اساتید ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه  در نماز عبادی سیاسی جمعه حضور یافتند. حجت‌الاسلام‌ محمد رمضانی امام جمعه موقت لارستان در آئین عبادی سیاسی نماز جمعه با گرامی‌داشت دهه مبارک فجر، اظهار داشت: پنج‌شنبه آینده روز 22 بهمن مصادف با سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی ایران و حضور آحاد ملت ایران برای نشان دادن دل‌بستگی به اسلام، نظام، رهبری و عزت ایران اسلامی است.رمضانی بابیان اینکه انقلاب اسلامی بر اساس سه عامل به پیروزی رسید، تصریح کرد: این سه عامل، مبتنی بر دین مبین اسلام و اهل‌بیت (ع)، رهبری هوشمندانه امام (ره) و پشتوانه مردمی است.

وی با تأکید بر اینکه پدیدآورنده اصلی انقلاب، مردم بودند، گفت: 22 بهمن روز حضور پدیدآورندگان نظام برای دفاع جانانه از نظام است، بنابراین با شرکت در راهپیمایی اقتدار خودتان را به رخ جهانیان بکشید.