زنگ انقلاب در مرکز آموزش علمی کاربردی استانداری چهارمحال و بختیای

۱۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۴۰ اخبار
زنگ انقلاب در  مرکز آموزش علمی کاربردی استانداری چهارمحال و بختیای

زنگ انقلاب در  مرکز آموزش علمی کاربردی استانداری چهارمحال و بختیای

در مرکز آموزش علمی کاربردی استانداری واحد استانی چهارمحال و بختیاری زنگ انقلاب نواخته شد.

به گزارش امور فرهنگی واحد استانی، به مناسبت ورود حضرت امام خمینی (ره) به ایران جشن ویژه ای با حضور ریاست محترم مرکز، کارکنان  و دانشجویان رأس ساعت 9:33 مقارن با ساعت ورود حضرت امام به ایران برگزار شد. در این مراسم ریاست مرکز ضمن تبریک این روز و گرامی داشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، از همکاران خواستند خاطرات خود را بیان نمایند. در ادامه همکاران خاطرات خود را بیان و آقای نادعلی از جانبازان 70% و، والدین یکی از دانشجویان مرکز خاطرات خود را از رشادتها و دلیریهای رزمندگان در 8 سال دفاع مقدس بیان داشتند و اظهار داشتند انقلاب حضرت امام که در بهمن 1357 به پیروزی رسید با رشادتهای رزمندگان ادامه و امروز شاهد ایران سرافراز هستیم، در پایان جلسه با ذکر صلواتی خاتمه یافت.