دیدار روسای دانشگاهها منطقه آزاد ارس با امام جمعه شهرستان جلفا به مناسبت دهه مبارک فجر

۱۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۳۸ اخبار

به مناسبت دهه مبارک فجر و پیروزی سی و هفتمین سالگرد انقلاب اسلامی با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس ، فرماندار ، روسای دانشگاه ها با امام جمعه شهرستان جلفا دیدار نمودند.

مدیران و مسوولین سازمان منطقه آزاد ارس و اعضای شورای اداری شهرستان جلفا به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی با نماینده ولی فقیه در شهرستان جلفا دیدار کردند .

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس ضمن تبریک این ایام مبارک گفت : اجرای عدالت ، رسیدن به استقلال و آزادی ، حفظ حیثیت و شرافت انسانی از دست آورد های انقلاب اسلامی است .

محسن خادم عرب باغی گفت : مردم ایران همیشه عاشقانه در دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی کوشیده اند و انقلاب ، آزادی فکری و مشارکت در سرنوشت کشور را برای آنان به ارمغان آورده است .

در ادامه مراسم نماینده ولی فقیه در شهرستان جلفا با تبریک ایام الله دهه فجر گفت : نعمت ها و دستاورد های انقلاب اسلامی بی شمار هستند و به شکرانه این نعمت ها باید تلاش مضاعفی در خدمت به این انقلاب مقدس انجام داد .

حجت الاسلام علی انتظاری افزود : جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا و مجاهدت مسئولین و مردم به کشوری قدرتمند و تاثیر گذار در دنیا تبدیل شده است.

( ۱ )