برگزاری نمایشگاه روزشمار انقلاب اسلامی در مراکز آموزش علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری

۱۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۱۷ اخبار

نمایشگاه روز شمار انقلاب اسلامی همزمان با ایام دهه مبارک فجر در مراکز آموزش علمی کاربردی استان برگزار می‌گردد.

به گفته محمد اسیوند دبیر کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر استان چهارمحال و بختیاری و رئیس اداره دانشجویی فرهنگی واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی، همزمان با ایام ا.. دهه مبارک فجر نمایشگاه روز شمار انقلاب اسلامی که شامل مجموعه نمایشگاهی گزیده روزنامه اطلاعات سال 1357 می باشد در مراکز آموزش علمی کاربردی و تمام دانشگاه ها ومراکز آموزش عالی استان جهت آشنایی نسل سوم انقلاب با اتفاقات و رویدادهای سالهای انقلاب برگزار می گردد.

همچنین حمیدرضا عزیزی رئیس واحد استانی در بین دانشگاه‌های دولتی ، جامع علمی کاربردی ، پیام نور، آزاد اسلامی ، علوم پزشکی ، جهاد دانشگاهی ، بسیج دانشجویی ، دانشکده فنی و حرفه ای ، دانشگاه فرهنگیان و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان به عنوان مسئول کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر منصوب شد.

عزیزی بر تشویق و ترغیب دانشجویان در برپایی مراسم‌های ویژه گرامیداشت دهه فجر به صورت خودجوش و تبیین نقش دانشجویان در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی تاکید کرد. وی در ادامه به بهره‌گیری بهتر از شیوه‌های مختلف فرهنگی و تبلیغی به جهت با نشاط سازی مراسم ایام‌الله دهه فجر اشاره نمود.