برگزاری نشست مشترک مسئولین دانشگاه جامع علمی – کاربردی و صندوق کارآفرینی امید

۰۷ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۱۱
برگزاری نشست مشترک مسئولین دانشگاه جامع علمی – کاربردی و صندوق کارآفرینی امید

نشست مشترک معاونین اداری، مالی، پژوهش و فناوری و فرهنگی اجتماعی دانشگاه با حضور معاون ساماندهی و توانمند سازی صندوق کارآفرینی امید، روز سه شنبه 5 آبان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی- کاربردی، در این نشست بهرامی نسب معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن انعکاس سیاست‌های دانشگاه به‌عنوان دانشگاه کارآفرین و مهارتی و همچنین بزرگترین دانشگاه نسل سوم کشور بر ایجاد فضای کسب و کار، مهارت‌آموزی دانشجویان و توانمندسازی فارغ‌التحصیلان این نظام مهارتی تاکید نمود.

در ادامه مهندس اصحابی معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق امید کارآفرینی سیاست‌های این صندوق بر حمایت از فعالیت‌ها و دستاوردهای مختف کارآفرینانه و نیز چگونگی حمایت از انجمن‌های علمی دانشجویی، خوشه‌های فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان را تشریح نمود.

در این نشست راشدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، با اشاره به تفاوت سیاست معاونت‌های این دانشگاه با سایر دانشگاه‌هاو به ایجادفضای کسب و کار خصوصاَ کسب و کارهای خرد تاکید نمود.

حبیب‌زاده معاون اداری، مالی و منابع انسانی دانشگاه به دخیل نمودن مراکز، توانمند سازی و حمایت از کارکنان در تفاهم‌نامه فی مابین تاکید نمود و حضور سهام‌داران مراکز را تضمینی بر اجرایی نمودن آن دانست.

در خاتمه این نشست مقرر گردید زمینه همکاری و تفاهم بین صندوق کارآفرینی امید و دانشگاه جامع علمی‌-کاربردی در سه محور حمایت از انجمن‌های علمی، خوشه‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان و برنامه‌های رفاهیکارکنان توسط نمایندگان معاونت‌های فرهنگی و اجتماعی، پژوهش و فناوری و اداری و مالی پیگیریشود و زمینه انعقاد تفاهم‌نامه مشترک، پس از تعیین سرفصل‌های همکاری فراهم گردد.