برگزاری مراسم روز دانشجو در مزار شهدای دانشجو با حضور مسئولین فرهنگی وزارت علوم و دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۷ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۰۷ اخبار

همزمان با شانزدهم آذر مصادف با روز دانشجو، مراسم گرامیداشت شهدای دانشجو، بر سر مزار این شهدای گرانقدر واقع در آستانه امامزاده عبدالله در شهرری برگزار شد.در این مراسم دکتر ضیاء هاشمی معاون فرهنگی وزیر علوم،دکتر ایرجی کجوری مدیرکل فرهنگی وزارت علوم، دکتر بهرامی‌نسب معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مهندس فتحی مدیر دفتر حمایت فرهنگی دانشگاه، مهندس دارابی مدیر دفتر برنامه‌ریزی فرهنگی دانشگاه، مسئولین و مدیران برخی دانشگاه‌ها و جمعی از دانشجویان حضور داشتند.

نثار فاتحه و اهدای گل به مقام شامخ شهیدان،قرائت پیام وزیرعلوم به مناسبت روزدانشجو و سخنرانی هاشمی معاون وزیر علوم، ازجمله برنامه‌های این مراسم بود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در این مراسم گفت: ارائه نقدهای صریح دانشجویان از دولت و استقبال رئیس جمهور از آنها یک حماسه بود.