نتایج مرحله مقدماتی بخش شفاهی هشتمین جشنواره قرآنی دانشجویان علمی‌كاربردی استان تهران اعلام شد

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۰۹۸ اخبار شیرپوینت

مرحله مقدماتی بخش شفاهی هشتمین جشنواره قرآنی دانشجویان علمی‌كاربردی واحد استانی تهران، روز چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1391 برگزار گردید.

مهدی فیض، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن بیان این مطلب افزود: مرحله مقدماتی بخش شفاهی جشنواره، روز چهارشنبه، مورخ 20/02/1391 در سالن اجتماعات 9 دی سازمان مركزی دانشگاه برگزار گردید. در این مرحله از جشنواره 31 نفر از دانشجویان خواهر و  53 نفر از دانشجویان برادر در بخش شفاهی ( رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ یك جزء، حفظ 3جزء، حفظ5جزء، حفظ 10جزء، حفظ20جزء و حفظ كل قرآن كریم) با همدیگر به رقابت پرداختند.

وی در ادامه عنوان كرد كه با توجه به استقبال خوب دانشجویان از جشنواره، زمان برگزاری در بخش خواهران یك ساعت و در بخش آقایان دو ساعت تمدید شد تا همه دانشجویان ثبت نام كننده در بخش شفاهی بتوانند در این مرحله از مسابقات شركت نمایند.

فیض درخصوص سطح و كیفیت مسابقه اظهار داشت، بنا به نظر داوران، سطح شركت كنندگان رشته قرائت تحقیق و حفظ 20جز و حفظ كل بسیار بالا بود؛ هم چنین این جشنواره با رعایت حداكثر استانداردها برگزار گردید كه انشاءالله در تمامی سطوح مسابقات این روند ادامه پیدا خواهد كرد.

وی ابراز امیدواری كرد سایر واحدهای استانی نیز مرحله مقدماتی هشتمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه جامع علمی كاربردی را به نحو شایسته انجام دهند و زمینه سازی لازم را جهت حضور دانشجویان برگزیده در مرحله كشوری جشنواره ( شهریور ماه 1391 – سنندج ) فراهم نمایند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی كاربردی در پایان گفت: راه‌یافتگان نهایی به مرحله كشوری جشنواره بعد از بازبینی لوح‌های فشرده صوتی و تصویری، توسط دبیرخانه جشنواره، مشخص و اعلام خواهد شد.

به پیوست، نتیجه مرحله مقدماتی بخش شفاهی جشنواره واحد استانی تهران ارائه می‌گردد.