معاون فرهنگی ، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی منصوب شد

۲۳ آذر ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۹۴ اخبار شیرپوینت
معاون فرهنگی ، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی منصوب شد

معاون فرهنگی ، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، طی حکمی از سوی دکتر عبدالرسول پورعباس ، رییس دانشگاه ، دکتر مهدی فیض به عنوان معاون فرهنگی ، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی منصوب شد.

در حکم انتصاب معاون فرهنگی ، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه آمده است : با استعانت از درگاه ایزد منان و با توجه به تعهد، تخصص و سوابق ارزشمند جنابعالی به موجب این حكم به عنوان معاون  فرهنگی ، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه منصوب می شوید.

همكاری در یكپارچه‌سازی نظام جامع آموزش عالی مهارتی كشور، تدوین ساختار دانشجویی نظام جامع آموزشی مهارتی ، هماهنگ‌‌سازی ساختار دانشجویی نظام نظری و نظام مهارتی ، برنامه‌ریزی در جهت توسعه امور فرهنگی ، توسعه كمی و كیفی مشاوره و خدمات بهداشت روانی در مراكز آموزشی ، اجرای دقیق آئین‌نامه انضباطی ، برگزاری جشنواره‌ها و المپیادهای قرآنی ، ورزشی و فرهنگی ، فعال‌سازی شورای فرهنگی و كمیته انضباطی و تلاش در جهت گسترش و تعمیق ارزش‌ها و باورهای اسلامی و انقلابی از اولویت‌های كاری جنابعالی می‌باشد.

امیدوارم با توكل به خداوند متعال و با سعی و تلاش وافر و بهره‌گیری از نیروهای خدوم ، توانمند و متعهد در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.

همچنین از خدمات و زحمات دکتر رجبعلی برزویی در طول دوران تصدی سمت سرپرستی معاونت فرهنگی ، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه تقدیر گردید.