آغاز آموزش همگانی قرائت قرآن كریم، ویژه كاركنان دانشگاه جامع علمی‌كاربردی

۲۵ خرداد ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۰۸۸ اخبار شیرپوینت
آغاز آموزش همگانی قرائت قرآن كریم، ویژه كاركنان دانشگاه جامع علمی‌كاربردی

مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی‌كاربردی از آغاز آموزش همگانی قرائت قرآن كریم، ویژه كاركنان دانشگاه، خبر داد.

سیدعلی فلاح ضمن بیان این مطلب افزود: ترویج انس با قرآن كریم و بهره‌گیری از بركات معنوی آن، همواره از اولویت‌های فرهنگی دانشگاه بوده است و به لطف حضرت حق، فاز اول آموزش روخوانی قرآن كریم را ویژه كاركنان سازمان مركزی دانشگاه و با حضور استاد احمد خالدی، از اساتید برجسته قرآنی كشور آغاز نمودیم كه با استقبال خوب همكاران مواجه شد.

وی ادامه داد: در فاز دوم این برنامه، دوره های آموزشی مشابهی برای تمامی كاركنان و دانشجویان دانشگاه در سراسر كشور برگزار خواهد شد تا همه دانشجویان و كاركنان محترم از بركات ارزشمند قرآن كریم بهره‌مند گردند.

سیدعلی فلاح همچنین از ارائه گواهی آموزشی، در پایان هر دوره 12 جلسه‌ای و پیگیری های لازم به منظور كسب امتیازات لازم برای شركت كنندگان در این دوره‌ها خبر داد.

گفتنی است اولین جلسه از اولین دوره ویژه آقایان، روز یكشنبه، مورخ 22/03/1390 برگزار شد و اولین جلسة‌آموزش ویژة خانمها روز سه شنبه 24/03/ 1390 با حضور سركار خانم استاد صحاف برگزار خواهد شد.