كنگره پیشگیری اولیه از اعتیاد برگزار می‌گردد

۰۷ اسفند ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۸۴ اخبار شیرپوینت
كنگره پیشگیری اولیه از اعتیاد برگزار می‌گردد

كنگره پیشگیری اولیه از اعتیاد استان تهران در تاریخ 8 اسفند ماه 1389 از ساعت 8 صبح لغایت 13 در محل سالن همایش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی واقع در ولنجك، جهت بهره‌برداری مسئولین و مشاورین مراكز مشاوره دانشجویی سراسر استان تهران برگزار می‌گردد.

كنگره مذكور با حضور جناب آقای مهندس نجار وزیر محترم كشور، جناب آقای تمدن استاندار و رئیس محترم شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان تهران و همچنین اساتید متخصص در پیشگیری از اعتیاد برگزار خواهدشد.

گفتنی است كه معاونت دانشجویی‌فرهنگی دانشگاه جامع علمی‌كاربردی درنظر دارد، فعالانه در این كنگره شركت نمایند. لذا به‌منظور ارتقاء سطح علمی و كاربردی در زمینه پیشگیری اولیه از اعتیاد از كلیه مشاورین، اساتید، متخصصین،‌ صاحبنظران و همكاران مراكز علمی‌كاربردی دعوت می‌گردد در این گردهمایی حضور بهم‌رسانند.

جهت كسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی‌های لازم  برای حضور در كنگره می‌توانید با دفتر مركزی مشاوره دانشگاه، تا ساعت 12روز شنبه مورخ 7/12/89 با شماره‌‌های 82772232 تماس حاصل نمایید.