۰۶ آذر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۷۴ اخبار شیرپوینت

مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی كاربردی

یك هزار دانشجوی علمی كاربردی به حج عمره سال 1390 اعزام می شوند

مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی كاربردی از اعزام یك هزار دانشجوی علمی كاربردی به حج عمره سال 1390 خبر داد.

سید علی فلاح، ضمن اعلام این خبر افزود: با رایزنی های انجام گرفته، امسال سهمیه دانشگاه صد درصد افزایش داشته است در همین راستا 200 سهمیه به استان تهران و بیش از 800 سهمیه نیز به واحدهای استانی اختصاص یافته است.

وی گفت: این در حالی است كه در فاصله یك ماه مانده به فرصت ارسال نهایی مدارك متقاضیان، مدارك كامل تمامی سهمیه استان تهران به این مدیریت ارسال شده است كه این شوق و علاقه پاك به دیدار حضرت دوست در میان دانشجویان علمی كاربردی موجب دلگرمی و البته شكرگزاری مسوولان دانشگاه است.

سید علی فلاح در ادامه از تخصیص سهمیه ویژه مدرسان علمی كاربردی در كنار اساتید دانشگاهی، برای اولین بار خبر داد و تلاش برای بهره مندی مدرسان علمی كاربردی از امكانات فرهنگی، همانند دیگر اساتید كشور را از اولویت های كاری این مدیریت ذكر كرد.

وی همچنین از اعزام دو كاروان 35 نفره ویژه دانشجویان، اساتید و كاركنان دانشگاه به كربلای معلا، تحت عنوان سهمیه اختصاصی دانشگاه یاد كرد كه بغیر از سهمیه كلی وزارت علوم بوده كه در كنار متقاضیان دیگر دانشگاه ها قرعه كشی می‌شود.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه، انجام سفرهای زیارتی به مکه مکرمه و مدینه منوره و همچنین عتبات عالیات را فرصتی برای کسب بصیرت، فضایل اخلاقی و آرامش روحی و معنوی دانست و از ادامه رایزنی ستاد عمره، زیارت و گردشگری این مدیریت برای گسترش سفرهای زیارتی خبر داد.