تدوین بانک آمار و اطلاعات فرهنگی مراکز آموزشی در دستور کار است

۰۹ آبان ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۷۰ اخبار شیرپوینت
 تدوین بانک آمار و اطلاعات فرهنگی مراکز آموزشی در دستور کار است

مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع گفت با تلاش پیگیر دفتر نظارت و ارزیابی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، و دبیرخانه کمیته نظارت و ارزیابی امور دانشجویی-فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی، فعالیتهای حوزه فرهنگی مراکز آموزش عالی علمی-کاربردی  ثبت و مستند میگردد.

فلاح گفت این طرح با هدف ارتقای اثربخشی دانشگاههای کشور برای تشکیل بانک اطلاعات آماری از مجموعه فعالیتهای فرهنگی دانشگاه های تابعه و ایجاد امکان برنامه ریزی بهینه و رتبه بندی فرهنگی، اقدام شده که ما هم امیدواریم به سهم خود در دانشگاه جامع به نحو احسن انجام وظیفه نماییم.

وی یاد آوری کرد انجام این کار هماهنگی کلی مراکز و موسسات علمی کاربردی و نیز واحدهای استانی را می طلبد و چنانچه در این راستا کوتاهی از هر یک از مجموعه های تابعه باشد؛ قطعا رسیدگی خواهد شد.

فلاح ابراز امیدواری کرد که با زحمات بی وقفه همه مسئولین در دولت دهم در آینده ای نزدیک شاهد تحول و حرکتهای سریع فرهنگی در حیطه آموزش عالی کشور باشیم.