دومین جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجویان ایران برگزار می شود

۲۵ مهر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۶۹ اخبار شیرپوینت
دومین جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجویان ایران برگزار می شود

سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشجویان کشور، تصمیم دارد «دومین جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجویان ایران» را با هدف اعتلای فرهنگ کتابخوانی در بین دانشجویان و ارتقای سطح دانش قرآنی دانشگاهیان... با هماهنگی كلیه دانشگاه های سراسر كشور برگزار نماید.

مسابقه حضوری(كتبی) بطور همزمان در تاریخ 18 آذر ماه 1389در تمام دانشگاههای كشور و بصورت تستی در محلی که توسط ستاد اجرائی استان مشخص خواهد شد، برگزار می‌شود.

منبع آزمون، كتاب "منشور عقاید امامیه"، تالیف حضرت آیت الله العظمی جعفر سبحانی است كه در تهران، نمایندگان فرهنگی مراكز و موسسات علمی كاربردی بعد از پایان مهلت ثبت نام، كتب مورد نیاز را بر اساس تعداد ثبت نام كنندگان، از مدیریت فرهنگی سازمان مركزی دانشگاه دریافت و درا ختیار دانشجویان قرار می‌دهند. واحدهای استانی نیز كتب مورد نیاز را از جهاد دانشگاهی استان دریافت و باتوجه به نیاز دانشجویان به مراكز متقاضی ارسال می‌نمایند.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام، تا تاریخ  18 آبان ماه 1389 به دفاتر فرهنگی مراكز علمی كاربردی مراجعه نمایند.

توضیح اینكه، این جشنواره دارای بخشهای مختلف دیگری از جمله: مسابقه های غیر حضوری، كرسی‌های آزاد اندیشی، نشست های تخصصی و سخنرانی های رادیویی و تلویزیونی، است.

اطلاعات تكمیلی و نیز فایل متن كتاب"منشور عقاید امامیه" در  سایت www.quran.ir موجود است.