۲۰ مهر ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۶۶ اخبار شیرپوینت

با حضور مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی كاربردی

از دانشجویان فعال قرآنی دانشگاه جامع علمی كاربردی تجلیل شد

مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی كاربردی، طی مراسمی از دانشجویان فعال قرآنی این دانشگاه تجلیل كرد.

در این مراسم كه در مركز علمی كاربردی فرهنگ و هنر واحد 41 تهران برگزار شد، از دبیران كانون های فرهنگی- دانشجویی فعال در برگزاری ششمین جشنواره قرآنی دانشگاه و نیز دانشجویان مسوول در غرفه دانشگاه در هجدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن كریم، ضمن اهدای لوح تقدیر، قدردانی شد.

در این مراسم ابتدا سلیمان عباسی مسوول كانون قرآن و عترت(ع) دانشگاه، گزارشی از ششمین جشنواره قرآنی دانشجویان علمی كاربردی و نیز حضور دانشگاه در هجدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن كریم ارائه داد.

سپس سید علی فلاح، مدیر امور فرهنگی دانشگاه طی سخنانی كوتاه، فعالیت در عرصه های قرآنی را فرصتی گرانبها برشمرد و مایه بركت امور دانست.

وی توسعه فرهنگی با محوریت تعالیم قرآن كریم و سیره ائمه اطهار(ع) را اولویت اول مدیریت امور فرهنگی دانشگاه دانست و ابراز امیدواری كرد، تا نظام جامع آموزش عالی مهارتی كشور، همواره در ترویج فرهنگ قرآن و عترت(ع) پیشگام باشد.