ویژه نامه گرامیداشت هفته دفاع مقدس نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شد

۳۱ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۶۵ اخبار شیرپوینت
ویژه نامه گرامیداشت هفته دفاع مقدس نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شد

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی در آستانه فرارسیدن هفته دفاع مقدس، ویژنامه نشریه الکترونیک خودباوران را منتشر کرد.

فلاح مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی ضمن گرامیداشت ایثارگری های راست قامتان جاودانه تاریخ اعلام کرد ویژه نامه گرامیداشت هفته دفاع مقدس نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شده است. وی با اشاره به محورهای این نشریه ابراز امیدواری کرد تا همه دانشجویان نظام علمی- کاربردی با تأسی به فرهنگ ولایتمداری در راستای پاسداشت آرمانهای شهدای هشت سال دفاع مقدس حرکت نموده و با حرکت در جهت اهداف نظام آموزش عالی مهارتی کشور، گامهای بلند استقلال و پیشرفت کشور را طی نموده و وارثان برحق شهدا باشند.

گفتنی است نشریه الکترونیک خودباوران به عنوان بزرگترین نشریه الکترونیک دانشگاهی کشور به فراخور مناسبتهای موضوعی اقدام به انتشار ویژه نامه می نماید. این نشریه دارای 38 زیرگروه علمی-تخصصی است."