ویژه نامه آغاز سال تحصیلی جدید نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شد

۲۹ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۰۶۴ اخبار شیرپوینت
ویژه نامه آغاز سال تحصیلی جدید نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شد

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی در آستانه فرارسیدن بهار علم و مهارت، ویژنامه نشریه الکترونیک خودباوران را منتشر کرد.

فلاح مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی ضمن تبریک آغاز سالتحصیلی جدید به خانواده علمی-کاربردی اعلام کرد ویژه نامه آغاز سال تحصیلی جدید نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شده است. وی با اشاره به محورهای این نشریه ابراز امیدواری کرد تا همه دانشجویان نظام علمی- کاربردی در سال تحصیلی پیش رو با تأسی به فرهنگ ولایتمداری در راستای پاسداشت آرمانهای شهدای انقلاب حرکت نموده و با حرکت در جهت اهداف نظام آموزش عالی مهارتی کشور، گامهای بلند استقلال و پیشرفت کشور را طی نمایند.

گفتنی است نشریه الکترونیک خودباوران به عنوان بزرگترین نشریه الکترونیک دانشگاهی کشور به فراخور مناسبتهای موضوعی اقدام به انتشار ویژه نامه می نماید. این نشریه دارای 38 زیرگروه علمی-تخصصی است."