نمایش دستاوردهای قرآنی نظام علمی كاربردی

نمایش دستاوردهای قرآنی  نظام علمی كاربردی

در هجدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن كریم ارائه می شود

نمایش دستاوردهای قرآنی  نظام علمی كاربردی

همزمان با برگزاری هجدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن كریم، دستاوردهای قرآنی نظام علمی كاربردی، درغرفه های این دانشگاه به نمایش درآمده است.

دكتر علی اصغر جعفری، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جامع علمی كاربردی كه عضو شورای هماهنگی فعالیت های قرآنی دانشگاه های كشور نیز است، می گوید: دانشگاه جامع علمی كاربردی تا كنون شش دوره جشنواره قرآنی در سطح كشور برگزار كرده كه آخرین دوره آن مردادماه سال جاری در تهران برگزار شد.

وی می افزاید: در چند سال اخیر همواره غرفه این دانشگاه در بخش دانشگاهی نمایشگاه بین المللی قرآن كریم، جزو غرفه های برگزیده بوده است. نهضت قرآنی دانشگاه نیز از سال 1388 آغاز و در قالب برنامه ریزی بلندمدت اجرا می شود.

دكتر جعفری، اعتلای فرهنگ قرآن و عترت (ع) را اولویت اول چشم انداز دانشگاه جامع علمی كاربردی برشمرد و ابراز امیدواری كرد جامعه دانشگاهی كشور، بیش از پیش با قرآن و عترت(ع) انس گیرد.