اختتامیه جشنواره قرآن دانشگاه علمی كاربردی در تهران برگزار می‌شود

۲۴ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۰۵۴ اخبار شیرپوینت
اختتامیه جشنواره قرآن دانشگاه علمی كاربردی در تهران برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله نهایی و اختتامیه ششمین جشنواره قرآن دانشگاه جامع علمی كاربردی در مردادماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود، امیدواریم با برگزاری این مسابقات، تهران در آستانه ماه رمضان شكل و سیمای قرآنی پیدا كند.

«سیدعلی فلاح» دبیر اجرایی ششمین جشنواره قرآن دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ایران (ایكنا) ضمن بیان این خبر گفت: بخش هنری، بخش ویژه ششمین جشنواره قرآن دانشگاه جامع علمی كاربردی است، به خاطر این‌كه فضای ششمین جشنواره قرآن این دانشگاه هنری و قرآنی شود سعی شد در حوزه هنر فعالیت زیادی ایجاد شود و بخش‌های هنری زیادی به این جشنواره اضافه شود.

وی افزود: سعی شد كه رشته‌های مختلف و متنوعی برای جشنواره قرآن در نظر گرفته شود كه شامل خوشنویسی، هنرهای صناعی شامل چوب، سرامیك، فرش، طراحی، گرافیك، تصویرسازی، ادبیات نمایشی، نگارگری، تذهیب، نقاشی و عكاسی است.

فلاح در مورد جوایز ششمین جشنواره قرآن دانشگاه جامع علمی كاربردی تصریح كرد: سعی شد در بُعد جوایز هم به صورت ویژه نگاه شود و در قالب هدایا و تخفیف‌های شهریه و ... جوایز مناسبی برای دانشجویان در نظر گرفته شود كه مناسب و در شأن دانشجویان باشد.

دبیر اجرایی ششمین جشنواره قرآن دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی در مورد فعالیت ویژه دیگر در ششمین جشنواره قرآن این دانشگاه، اظهار كرد: كار دیگری را هم به صورت ویژه در جشنواره قرآنی امسال انجام دادیم كه فكر می‌كنم یك نوآوری است و امیدواریم محافل قرآنی و نهادها و مؤسساتی كه متولی این امر هستند به این موضوع توجه كنند و یك نگاه ویژه به این موضوع داشته باشند.

وی تأكید كرد: رشته حفظ یك جزء قرآن به برنامه جشنواره قرآن امسال اضافه شد كه اثرات خیلی خوبی در سطح جامعه و قشر جوان دانشجو دارد به طوری كه بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد كه در حفظ یك جزء دختران دانشجو بیشتر از پسران شركت كردند و با توجه به اینكه هر كدام از این دختران خانواده‌ای را اداره خواهند كرد سرمایه‌گذاری كردن در این بخش نتایج خیلی خوبی در آینده دارد.

فلاح در پایان سخنانش گفت: امیدواریم با انجام این فعالیت قرآنی و برگزاری مرحله نهایی و اختتامیه مسابقات قرآن در مردادماه سال جاری، تهران به نحوی یك شكل و سیمای قرآنی را در آستانه ماه رمضان پیدا كند.