نقد وتحلیل کتاب در دانشگاه ها محدود است

۲۴ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۰۵۲ اخبار شیرپوینت
نقد وتحلیل کتاب در دانشگاه ها محدود است

فرهنگخانه:سید علی فلاح: نقدوتحلیل کتاب در دانشگاه ها محدود است.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامعه علمی کاربردی در گفت وگوی اختصاصی با فرهنگخانه اظهار داشت:معتقدم علما ،صاحب نظران و دانشگاهیان  باید در حوزه مطالعه وکتابخوانی به طور جدی تر وارد شوند وآسیب های این بخش را اجمالی بررسی کرده ودر قالب اتاق فکر راهکاری علمی وعملیاتی به دانشجو بدهند  .

وی در ادامه با بیان این مطلب که مواردی  در قالب یک کتاب یا جزوه برای مطالعه به دانشجو ارائه می شود که او موظف است برای گذراندن ترم آن ها را بخواند ودر نهایت پاسخگو باشد گفت:این نحوه مطالعه کتاب ممکن است به رشته تحصیلی آن دانشجو آسیب بزند .

فلاح تصریح کرد:اگر فضای بازتری در امر مطالعه وتحقیق تعریف شود ؛برای مثال از مجلات ،سایت ها ومطالب مختلف استفاده شود ودانشجو مطالب اندیشه گرا که او را وادار به فکر کردن می کند را مطالعه کند در این صورت فکر میکنم روش جدیدی برای مطالعه در اوقات مختلف از جمله تابستان برای دانشجویان  صورت گرفته باشد.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامعه علمی کاربردی تاکیید کرد:باید مطالعات جانبی بین دانشجویان زیاد شود  اما متاسفانه تبلیغ در عرصه کتاب در دانشگاه  کم است.

وی افزود:اگر تبلیغ کتاب علاوه بر دانشگاه در جامعه نیز به عنوان یک اصل پذیرفته شود در این صورت نتایج واثرات مفید بسیاری خواهد داشت

فلاح در خاتمه با اشاره  به محدود وکم بودن نقد وتحلیل کتاب در دانشگاه ها گفت:در این خصوص باید معاونت فرهنگی وزارت علوم ومدیریت های فرهنگی دانشگاه ها برنامه ریزی داشته باشند.