ویژه نامه بیست و یکمین سالگرد رحلت حضرت امام(ره) نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شد

۱۶ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۰۴۹ اخبار شیرپوینت

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی در آستانه سالروز رحلت حضرت امام(ره) ویژنامه نشریه الکترونیک خودباوران را منتشر کرد

فلاح مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی ضمن گرامیداشت سالروز رحلت حضرت امام(ره) اعلام کرد ویژه نامه بیست و یکمین سالگرد رحلت حضرت امام(ره) نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شده است. وی با اشاره به محورهای این نشریه ابراز امیدواری کرد تا همه دانشجویان نظام علمی- کاربردی با تأسی به فرهنگ ولایتمداری در راستای پاسداشت آرمانهای شهدای انقلاب حرکت نموده و با اتکای به حرکت در ذیل سایه ولایت بر استحکام وحدت ملی بیافزایند.

گفتنی است نشریه الکترونیک خودباوران به عنوان بزرگترین نشریه الکترونیک دانشگاهی کشور به فراخور مناسبتهای موضوعی اقدام به انتشار ویژه نامه می نماید. این نشریه دارای 38 زیرگروه علمی-تخصصی است."