بیانیه دانشجویان نظام علمی-کاربردی در محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی منتشر شد

۱۱ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۰۴۸ اخبار شیرپوینت
بیانیه دانشجویان نظام علمی-کاربردی در محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی منتشر شد

بار دیگر صهیونیزم خونخوار فاجعه آفرید، حمله رژیم غاصب صهیونیستی به ناوگان حامل کمک‌های بشردوستانه به مردم مظلوم، زجر کشیده و بی پناه غزه، که منجر به کشته و زخمی شدن عده‌ای از انسان‌های نوع دوست شد، موجب تأثر و تألم شدید گردیده و قرار از فرهیختگان نظام علمی-کاربردی ربوده است.

فاجعه ددمنشانه رژیم صهیونیستی در حمله به کشتی‌های حامل حداقل‌های ضروری حیات مردم مظلوم فلسطین، باز هم مبین و مؤید رذالت فکری و عدول از اصول انسانی و اخلاقی است. این رژیم سفاک تنها به منطق زور و ظلم می‌اندیشد، و نه‌تنها نسبتی میان او و انسانیت تعریف نشده است بلکه تلاش دارد تا اثبات نماید تجلی رذائل شیطانی است.

دانشجویان فرهیخته نظام علمی-کاربردی ضمن محکوم کردن این حرکت غیر انسانی، غیر بشری و مخالف همه ضوابط و معیارهای بشر دوستانة پذیرفته شده از سوی همه عقلای عالم، همه آزادگان جهان را دعوت می‌نماید تا در برابر این عمل ناروا و خائنانه، از خود موضع شفاف نشان داده موجبات اجماع فرهیختگان جهانی بر علیه این ایادی استکبارِ جهانی را فراهم آورند و با اقدامات افشاگرانه مردم‌خواسته، رژیم صهیونیستی را محکوم و حمایت قاطع خودشان را از مردم مظلوم فلسطین بالاخص غزه اعلام کنند.