اقدامات مدیریت امور فرهنگی دانشگاه در بیست و یکمین سالگرد ارتحال حضرت امام(ره) اعلام شد

۰۹ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۰۴۷ اخبار شیرپوینت
سید علی فلاح، مدیر امور فرهنگی دانشگاه اعلام کرد، خانواده علمی-کاربردی امسال نیز مانند سنوات گذشته با حضور پر رنگ در مراسم ارتحال حضرت امام(ره) بار دیگر با آرمانهای آن پیر فرزانه تجدید میثاق خواهد نمود.
وی افزود، علاوه بر برنامه های متعارف سنوات گذشته امسال اقدامات ذیل به صورت ویژه پیگیری می شود:
  1. میثاق با آرمانهای حضرت امام (ره) در 11 خرداد به صورت همزمان در تمامی مراکز آموزش علمی کاربردی
  2. برگزاری مسابقه بزرگ وبلاگ نویسی ویژه دانشجویان با عنوان شمیم ولایت
  3. مسابقه اینترنتی از ویژه نامه الکترونیکی خود باوران
  4. حضور خانواده نظام علمی کاربردی در نماز جمعه 14 خرداد
  5. برگزاری تور دوچرخه سواری از دانشگاه تا حرم یاد واره حضرت امام(ره) با همکاری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه.
  6. حضور در مراسم حسینیه جماران