اقدامات مدیریت امور فرهنگی دانشگاه به مناسبت روز معلم

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۰۴۰ اخبار شیرپوینت
اقدامات مدیریت امور فرهنگی دانشگاه به مناسبت روز معلم

سیدعلی فلاح، مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی گفت: به مناسبت سال‌روز شهادت استاد مرتضی مطهری(ره)، روز معلم، امور فرهنگی دانشگاه ، همانند سنوات گذشته اقدامات ویژه‌ای انجام داده است.

وی با اعلام خبر فوق افزود: «نگاه خودباورانه موجود در آثار و اندیشه های استاد شهید، الگوی عمل برای دانشجویان نظام علمی-کاربردی است».

فلاح گفت: «اهم اقدامات صورت گرفته برای گرامیداشت سی و یکمین سالگرد شهادت استاد مطهری به شرح ذیل است: 1-حضور فعال و مستمر در ستاد بزرگداشت روز معلم   2- ارسال دستور العمل گرامیداشت سی و یکمین سالگرد شهادت استاد مطهری (ره)3- تجهیز کتابخانه‌های کلیه  مراکز آموزش علمی کاربردی  به نرم افزار مجموعه آثار شهید مطهری(ره)  4- برگزاری مسابقه وبلاگ نویسی با عنوان "استاد خوب من"   3- تهیه ویژه نامه نشریه الکترونیک خودباوران  و...».

وی همچنین از همه مراکز آموزش عالی علمی-کاربردی خواست تا به یاد استاد شهید مرتضی مطهری ضمن گرامیداشت این روز از مدرسان نظام علمی-کاربردی به نحو شایسته ای تجلیل به عمل آورند.

( ۱ )