تخفیف ویژه مشاوران مراكز مشاوره دانشجویی علمی كاربردی جهت شركت در پنجمین سمینار بهداشت روانی دانشجویان سال 1389

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۰۳۸ اخبار شیرپوینت
تخفیف ویژه مشاوران مراكز مشاوره دانشجویی علمی كاربردی جهت شركت در پنجمین سمینار  بهداشت روانی دانشجویان سال 1389

تخفیف ویژه مشاوران مراكز مشاوره دانشجویی علمی كاربردی جهت شركت در پنجمین سمینار  بهداشت روانی دانشجویان سال 1389
پیرو برگزاری پنجمین سمینار بهداشت روانی دانشجویان مطابق 22 و 23 اردیبهشت ماه سال جاری به استحضار می‌رساند نظر به حمایت مجریان سمینار و  پیگیری صورت گرفته امكان بهره‌داری از تخفیف ویژه جهت شركت مشاوران مراكز مشاوره دانشجویی علمی كاربردی در این سمینار فراهم گشته است.
بدین منظور مشاوران علمی كاربردی غیردانشجو(با همراه داشتن معرفی‌نامه) با پرداخت مبلغ 20000 بیست هزار تومان و همكاران دانشجو(با همراه داشتن معرفی نامه) با پرداخت مبلغ 15000 پانزده هزار تومان  قادر به شركت در این همایش هستند.
گفتنی است شركت در همایش علاوه بر برخورداری از امتیاز  فرصت تعاملات ویژه علمی و فرهنگی در خصوص آخرین یافته‌های روان‌شناختی دانشجویی، امتیاز سازمان نظام روان‌شناسی را نیز در بردارد و لازم است مشاوران دارای عضویت سازمان نظام،‌ شماره عضویت خود را در معرفی نامه مذكور درج نمایند.
به دلیل محدودیت پذیرش با مبالغ مذكور، اولویت با كسانی است كه حداكثر تا پایان وقت اداری روز سه شنبه14/2/89 درخواست خود را به همراه كپی فیش پرداختی به آدرس دفتر مركزی مشاوره سازمان مركزی دانشگاه جامع و یا شماره فاكس 02188928021ارسال نمایند.
متقاضیان جهت كسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 02182772232 سركار خانم همتی تماس حاصل فرمایند.