نتایج مسابقه اینترنتی دهه فجر اعلام شد

۲۴ فروردین ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۰۳۳ اخبار شیرپوینت
نتایج مسابقه اینترنتی دهه فجر اعلام شد

نتایج مسابقه اینترنتی دهه فجر، که در قالب ویژه­نامه نشریه الکترونیک خودباوران برگزار شده بود اعلام شد

سیدعلی فلاح مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی ضمن اعلام خبر فوق تشریح کرد، با برگزاری مراسم قرعه کشی از میان کسانی که موفق به کسب امتیاز کامل شده بودند، نفرات برگزیده به شرح ذیل اعلام می­گردد.

وی اعلام کرد با نفرات برگزیده جهت دریافت جوایزشان تماس گرفته خواهد شد.

1. مرضیه قنبرزاده       واحد 11 تهران
  2. طاهره ایرانی          لارستان
  3. عباس قمریان کهن مهرکام پارس
  4. منصوره حیدری      نقش جهان اصفهان
  5. علی وحیدنیا         علوم و فنون هوایی مشهد
  6. حسین رفعتی       آران و بیدگل
  7. نرگس پاینده         واحد 18 تهران
  8. علیرضا زینلی      جهادکشاورزی زنجان
  9. زهرا رحیمی        کوشا تهران
  10. سعید مشایخ      واحد 54 تهران

گفنتی است این مسابقه به مدت بیش از یک­ماه در سایت نشریه الکترونیک خودباوران بارگذاری شده بود و کلیه دانشجویان نظام علمی-کاربردی امکان شرکت در مسابقه را داشته ­اند. نشریه الکترونیک خودباوران به عنوان بزرگترین نشریه دانشگاهی کشور که به صورت الکترونیک منتشر می شود در 38 زیرگروه تخصصی به صورت هفته نامه به روز می گردد. این نشریه در مناسبتهای فرهنگی اقدام به انتشار ویژه نامه نموده و مسابقات گوناگونی با مضامین فرهنگی برگزار می نماید.