۲۴ فروردین ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۷۰۳۲ اخبار شیرپوینت

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جامع علمی كاربردی

حج عمره دانشگاهیان فرصتی است گرانبها برای تزكیه روح و روان دانشجویان و اساتید

دكتر جعفری، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه جامع علمی كاربردی ضمن ابراز خرسندی از اعزام دانشگاهیان به حج عمره در سال 1389، این سفر معنوی را فرصتی گرانبها برای تزكیه روح و روان دانشجویان و اساتید خواند.

وی افزود: نظر به فرصت اندك ثبت نام (23 فروردین ماه الی 30 فروردین ماه) و فاصله زمانی كوتاه تا اعزام عمره گذاران (تیرماه 89) انتظار داریم مسوولان ذیربط در واحدهای استانی و مراكز و موسسات علمی كاربردی استان تهران، ضمن مطالعه دقیق نكات ذیل، تمام تلاش و همت خود را به كار گیرند.

-       ثبت نام در 2 گروه انجام می گیرد:

* پسران مجرد

* اساتید (به صورت 1 تا 3 نفره)

-      با توجه به سیاست ها و مصوبات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها تمامی سهمیه زوج های دانشجو به افراد شركت كننده در ازدواج دانشجویی اختصاص یافته و از متقاضیان متاهل، ثبت نام جدیدی انجام نخواهد گرفت و قرعه كشی تنها از میان ثبت نام كنندگان در ازدواج دانشجویی انجام خواهد گرفت.

-    ثبت نام پسران مجرد و اساتید از تاریخ 23/1/89 الی 30/1/89 از طریق سایت  www.labbayk.com انجام می گیرد و قرعه كشی در تاریخ 31/1/89 برگزار می گردد.

-      با توجه به فرصت محدود، امكان قرعه كشی متمركز در دانشگاه ها وجود نداشته، قرعه‌كشی گروه های پسران، متاهلین و اساتید توسط ستاد عمره دانشگاهیان انجام خواهد گرفت.

-        با توجه به زمان اندك ثبت نام، انتظار دارد مسوولین محترم واحد های استانی، مراكز و موسسات علمی كاربردی استان تهران و دیگر مسوولان ذیربط، نهایت تلاش خود را در راستای اطلاع رسانی مناسب انجام دهند. پوستر ثبت نام برای مراكز واحدهای استانی نیز از طریق شورای هماهنگی عمره استان، ارسال شده است.

-       نسخه pdf   دفترچه راهنما بر روی سایت www.labbayk.com قرار داده شده و توصیه می شود مسوولان ذیربط و متقاضیان محترم به دقت دفترچه راهنما را مطالعه نمایند.

-    پس از انجام مراسم قرعه كشی، متقاضیان منتخب بلافاصله از طریق پیام كوتاه مطلع خواهند شد، بنابراین مسوولان ذیربط می بایست آمادگی لازم جهت دریافت مدارك منتخبین را در كوتاهترین زمان ممكن داشته باشند.

-       برنامه زمانبندی عمره سال 89 به شرح ذیل خواهد بود:

• ثبت نام: 23/1/89  الی 30/1/89
  • قرعه كشی متمركز در ستاد عمره دانشگاهیان: 31/1/89
  • تحویل مدارك اولیه دانشجویان:  5/2/89
  • ارسال معافیت تحصیلی دانشجویان پسر مجرد و متاهل:  12/2/89
  • دریافت مجوز خروج و ارسال به دانشگاه و دریافت گذرنامه دانشجویان:  15/3/89
  • اعزام دانشجویان به حج عمره:  15/4/89 الی 8/5/89

-       اساتید محترم فعلا ثبت نام اولیه را انجام می دهند و مراحل بعدی اعزام اساتید متعاقبا اعلام می‌گردد.

-    هماهنگی های لازم با صندوق رفاه دانشجویان جهت پرداخت 3 میلیون ریال تسهیلات به تمامی دانشجویان عمره گذار انجام گرفته است. در خصوص پرداخت تسهیلات بانك ملت متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

-    مراحل اجرایی عمره دانشگاهیان طبق روال سال‌های گذشته در واحدهای استانی با هماهنگی ستاد زیارت شورای هماهنگی عمره دانشگاهیان استان انجام خواهد گرفت.