ویژه نامه بصیرت نشریه الکترونیکی خودباوران منتشر شد

۲۵ اسفند ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۲۸ اخبار شیرپوینت
ویژه نامه بصیرت نشریه الکترونیکی خودباوران منتشر شد

ویژه نامه بصیرت نشریه الکترونیکی خودباوران منتشر شد

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای سایر اقدامات دانشگاه کارآفرین در جامه عمل پوشاندن به منویات مقام معظم رهبری و برای ایجاد بصیرت در جامعه دانشگاهی، ویژه نامه بصیرت نشریه الکترونیکی خودباوران را منتشر کرد.

سید علی فلاح مدیر امور فرهنگی دانشگاه اظهار داشت :  «ویژه نامه بصیرت در نشریه الکترونیکی خودباوران با مطالب مجمل و متنوع منتشر شده است».

وی با اشاره به محورهای این نشریه ابراز امیدواری کرد تا همه دانشجویان نظام علمی کاربردی با تأسی به فرهنگ ولایت مداری در راستای پاسداشت آرمانهای شهدای انقلاب اسلامی ایران حرکت نموده و با اتکای به حرکت در ذیل سایه ولایت جزء سربازان امام عصر(عج) محسوب گردند.

گفتنی است نشریه الکترونیکی خودباوران به عنوان بزرگترین نشریه الکترونیکی دانشگاهی کشور به فراخور مناسبتهای موضوعی اقدام به انتشار ویژه نامه می نماید. این نشریه دارای 38 زیرگروه علمی تخصصی است.

وی همچنین از تمامی دانشجویان علاقمند به فعالیت در حوزه نشریات دانشگاهی دعوت نمود تا با نشریه الکترونیک خودباوران به عنوان بزرگترین نشریه الکترونیک دانشگاهی کشور، همکاری نمایند.