دیدار صمیمانه اعضای شورای مشورتی دانشجویی با رییس دانشگاه جامع علمی كاربردی

۱۰ اسفند ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۲۳ اخبار شیرپوینت
دیدار صمیمانه اعضای شورای مشورتی دانشجویی با رییس دانشگاه جامع علمی كاربردی

شركت كنندگان در اولین همایش شورای مشورتی دانشجویی دانشجویان دانشگاه جامع علمی كاربردی، در دیداری صمیمی، مهمان دكتر بلندی، رییس این دانشگاه بودند.

در این دیدار چند ساعته كه با صرف شام همراه بود نمایندگان دانشجویی شورای مشورتی ضمن ارائه گزارش از وضعیت كلی واحدهای استانی به ارائه نظرات و مشاوره های خود در پیشبرد هرچه بهتر اهداف نظام علمی كاربردی پرداختند و از اینكه اینچنین بدون واسطه به تبادل نظر با رییس دانشگاه می پردازند ابراز خوشنودی كردند.

دكتر بلندی نیز ضمن تاكید بر جایگزین نمودن هدف "پرورش استخدام كننده" به جای استخدام شونده در نظام علمی كاربردی، گفت: با توجه به نیاز گسترده جامعه به بازار كار، رسالت اصلی دانشگاه جامع علمی كاربردی اشتغالزایی است، به این معنی كه دانش آموختگان ما نه به منظور یافتن شغل، بلكه با هدف كار آفرینی و استخدام نیروهای مستعد، وارد بازار می شوند.

وی همچنین به تمامی موارد مطرح شده از سوی دانشجویان پاسخ گفت.