۱۰ اسفند ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۲۲ اخبار شیرپوینت

با حضور مدیر كل امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری

اولین همایش شورای مشورتی دانشجویی دانشگاه جامع علمی كاربردی برگزار شد

اولین همایش شورای مشورتی دانشجویی دانشگاه جامع علمی كاربردی طی روزهای 8 و 9 اسفندماه سال جاری در محل سازمان مركزی دانشگاه برگزار شد.

این همایش 2 روزه با حضور دكتر دارا، مدیر كل امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری، دكتر جعفری، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، حاج آقا بلندی معاون فرهنگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و سید علی فلاح، مدیر امور فرهنگی دانشگاه افتتاح شد و بر اساس برنامه‌ریزی قبلی مهمانان و مسوولان حاضر به ایراد سخنرانی پرداختند.

در همین راستا دكتر دارا طی سخنانی به لزوم هوشیاری و برنامه ریزی فرهنگی در قبال جنگ نرم و نقش مهم دانشگاه در این زمینه پرداخت و راهكارهایی را ارائه داد.

معاون فرهنگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در سخنان خود با اشاره به اهمیت بصیرت دانشجویی، ضمن تبیین جنبه های مختلف جنگ نرم بر تبعیت از فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در تمامی برهه ها تاكید كرد.

در ادامه جلسات روز اول دكتر جعفری به جایگاه رفیع شورای مشورتی دانشجویی در نظام علمی كاربردی بویژه در حوزه تصمیم سازی اشاره كرد و سید علی فلاح نیز به تبیین و تشریح آیین نامه اجرایی شورا پرداخت و به سووالات مطرح در این زمینه پاسخ گفت.

از دیگر موضوعات مطرح در این همایش بررسی نكته نظرات مختلف دانشجویان در قالب كارگروه های تخصصی بود.

گفتنی است در پایان روز اول همایش، شركت كنندگان به صرف شام، مهمان دكتر بلندی، رییس دانشگاه بودند.