ویژه نامه دهه فجر در نشریه الکترونیکی خودباوران منتشر شد

۱۱ بهمن ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۱۳ اخبار شیرپوینت
ویژه نامه دهه فجر در نشریه الکترونیکی خودباوران منتشر شد

ویژه نامه دهه فجر در نشریه الکترونیکی خودباوران منتشر شد

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی در آستانه سی و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، ویژه نامه دهه فجر نشریه الکترونیکی خودباوران را منتشر کرد.

سید علی فلاح مدیر امور فرهنگی دانشگاه، ضمن گرامیداشت سی و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، اظهار داشت :  «ویژه نامه دهه فجر در نشریه الکترونیکی خودباوران منتشر شده است».

وی با اشاره به محورهای این نشریه ابراز امیدواری کرد تا همه دانشجویان نظام علمی کاربردی با تأسی به فرهنگ ولایت مداری در راستای پاسداشت آرمانهای شهدای انقلاب اسلامی ایران حرکت نموده و با اتکای به حرکت در ذیل سایه ولایت جزء سربازان امام عصر(عج) محسوب گردند.

گفتنی است نشریه الکترونیکی خودباوران به عنوان بزرگترین نشریه الکترونیکی دانشگاهی کشور به فراخور مناسبتهای موضوعی اقدام به انتشار ویژه نامه می نماید. این نشریه دارای 38 زیرگروه علمی تخصصی است.

فلاح اضافه کرد: «با امید به ذات لایزال الهی تا پایان سال جاری نشریه الکترونیک خودباوران دو ویژه نامه موضوعی دیگر با عناوین بصیرت دانشجویی و حرکت به سوی اصلاح الگوی مصرف منتشر خواهد نمود».

وی همچنین از تمامی دانشجویان علاقمند به فعالیت در حوزه نشریات دانشگاهی دعوت نمود تا با نشریه الکترونیک خودباوران به عنوان بزرگترین نشریه الکترونیک دانشگاهی کشور، همکاری نمایند.