ویژه نامه روز شهدای دانشجو در نشریه الکترونیکی خودباوران منتشر شد

۱۶ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۱۰ اخبار شیرپوینت
ویژه نامه روز شهدای دانشجو در نشریه الکترونیکی خودباوران منتشر شد

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی در آستانه 16 دی ماه ، روز شهدای دانشجو ، ویژه نامه شهدای دانشجوی نشریه الکترونیکی خودباوران را منتشر کرد.

سید علی فلاح مدیر امور فرهنگی دانشگاه، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شهید سید حسین علم­الهدی اظهار داشت :  «ویژه نامه روز شهدای دانشجو در نشریه الکترونیکی خودباوران منتشر شده است».

وی با اشاره به محورهای این نشریه ابراز امیدواری کرد تا همه دانشجویان نظام علمی کاربردی با تأسی به فرهنگ ولایت مداری در راستای پاسداشت آرمانهای شهدای انقلاب اسلامی ایران حرکت نموده و با اتکای به حرکت در ذیل سایه ولایت جزء سربازان امام عصر(عج) محسوب گردند.

گفتنی است نشریه الکترونیکی خودباوران به عنوان بزرگترین نشریه الکترونیکی دانشگاهی کشور به فراخور مناسبتهای موضوعی اقدام به انتشار ویژه نامه می نماید. این نشریه دارای 38 زیرگروه علمی تخصصی است.