پنجمین سمینار سراسری بهداشت روانی دانشجویان برگزار می شود

۱۵ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۰۹ اخبار شیرپوینت
پنجمین سمینار سراسری بهداشت روانی دانشجویان برگزار می شود

معاونت دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری (دفتر مركزی مشاوره) با همكاری مركز مشاوره دانشجویی دانشگاه شاهد پنجمین سمینار سراسری بهداشت روانی دانشجویان برگزار می‌كند.

اجرای این سمینار دوسالانه این دوره برعهده مركز مشاوره دانشجویی دانشگاه شاهد است و با حضور كلیه دانشگاه‌های سطح كشور در تاریخ 22و 23 اردیبهشت ماه 1389  در  دانشگاه شاهد برگزار می‌شود.

گفتنی است از آنجا كه ارسال و پذیرفته شدن مقالات اساتید، مشاوران و دانشجویان مراكز آموزش عالی علمی كاربردی دارای امتیاز نظارت و ارزیابی فعالیت‌های حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی می‌باشد، لازم است اطلاعات مربوط به ارسال مقالات به این معاونت اعلام شود.

شایان ذكر است آخرین مهلت پذیرش چكیده مقالات تا 30 دی‌ماه تمدید شده‌ و لازم است متقاضیان از طریق سایت سمینار به آدرس http://seminar.iransco.orgاقدام نمایند.

مشاهده متن  فراخوان