ویژه نامه فرهنگ عاشورایی نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شد

۰۳ دی ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۰۷ اخبار شیرپوینت
ویژه نامه فرهنگ عاشورایی نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شد

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی در آستانه عاشورای حسینی ویژه نامه فرهنگ عاشورایی نشریه الکترونیک خودباوران را منتشر کرد

سید علی فلاح مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی ضمن عرض تعزیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان حسین(ع) اعلام کرد ویژه نامه فرهنگ عاشورایی نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شده است.

وی با اشاره به محورهای این نشریه ابراز امیدواری کرد تا همه دانشجویان نظام علمی- کاربردی با تأسی به فرهنگ ولایتمداری در راستای پاسداشت آرمانهای شهدای عاشورا حرکت نموده و با اتکای به حرکت در ذیل سایه ولایت جزء سربازان آن امام همام محسوب شوندد.

گفتنی است نشریه الکترونیک خودباوران به عنوان بزرگترین نشریه الکترونیک دانشگاهی کشور به فراخور مناسبتهای موضوعی اقدام به انتشار ویژه نامه می نماید. این نشریه دارای 38 زیرگروه علمی-تخصصی است.