ویژه نامه وحدت حوزه و دانشگاه نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شد

۲۵ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۰۶ اخبار شیرپوینت
ویژه نامه وحدت حوزه و دانشگاه نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شد

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی در آستانه سالروز شهادت حضرت آیت الله مفتح ویژه نامه وحدت حوزه و دانشگاه نشریه الکترونیک خودباوران را منتشر کرد

سید علی فلاح مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت حضرت آیت الله مفتح اعلام کرد ویژه نامه وحدت حوزه و دانشگاه نشریه الکترونیک خودباوران منتشر شده است.

وی با اشاره به محورهای این نشریه ابراز امیدواری کرد تا همه دانشجویان نظام علمی- کاربردی با تأسی به فرهنگ ولایتمداری در راستای پاسداشت آرمانهای شهدای انقلاب حرکت نموده و  با اتکای به حرکت در ذیل سایه ولایت بر استحکام وحدت ملی بیافزایند.

گفتنی است نشریه الکترونیک خودباوران به عنوان بزرگترین نشریه الکترونیک دانشگاهی کشور به فراخور مناسبتهای موضوعی اقدام به انتشار ویژه نامه می نماید. این نشریه دارای 38 زیرگروه علمی-تخصصی است.