مهلت شرکت در نخستین جشنواره هنرهای تجسمی تمدید شد

۲۱ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۰۵ اخبار شیرپوینت
مهلت شرکت در نخستین جشنواره هنرهای تجسمی تمدید شد

زمان ارسال تصویر آثار دانشجویان جهت شركت در نخستین جشنواره بین المللی هنرهای ‏تجسمی تا تاریخ 2/10/88 تمدید شد.

سید علی فلاح، مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن اعلام خبر فوق افزود: مراكز علمی كاربردی فرهنگ و هنر می بایست فرم ثبت نام و لوح فشرده تصاویر در هر یك از رشته های اعلام شده ، را از دانشجویان دریافت و پس از داوری مقدماتی به آدرس ایمیل farhangi@uast.ac.ir ارسال دارند.

وی افزود این مراكز می توانند لوح فشرده را به همراه فرم ثبت نام به نشانی: تهران – خیابان انقلاب اسلامی- بین خیابان حافظ و استاد نجات اللهی –ساختمان 751- دانشگاه جامع علمی كاربردی – مدیریت امور فرهنگی – كد پستی 1644- 14155ارسال كنند.

لازم  به ذكر است كه هر دانشجو می تواند حد اكثر 5 اثر در رشته های مختلف ارسال نماید.

اطلاعات تكمیلی در فایلهای پیوست ذیل قابل مشاهده است.

بروشور نخستین جشنواره بین المللی هنرهای ‏تجسمی

فرم ثبت نام