نتایج مسابقه اینترنتی 13 آبان اعلام شد

۱۶ آذر ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۰۰۴ اخبار شیرپوینت
نتایج مسابقه اینترنتی 13 آبان اعلام شد

نتایج مسابقه اینترنتی 13 آبان، که در قالب ویژه­نامه نشریه الکترونیک خودباوران برگزار شده بود اعلام شد

سیدعلی فلاح مدیر امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی ضمن اعلام خبر فوق تشریح کرد، با برگزاری مراسم قرعه کشی از میان کسانی که موفق به کسب حداقل 75% امتیاز شده بودند، نفرات برگزیده به شرح ذیل اعلام می­گردد.

وی اعلام کرد نفرات برگزیده می­توانند جهت دریافت جوایز خود با مدیریت امور فرهنگی دانشگاه به شماره 82772204-021 تماس حاصل فرمایند.

1. احسان حریری            جهاد دانشگاهی زنجان
  2. منصوره حیدری           صنایع دستی خراسان
  3. منیر رضایی               جهاد کشاورزی کرج
  4. محبوبه حیدری           جهاددانشگاهی شیراز
  5. سیدمحمود موسوی       صنایع لاستیک
  6. حسین­اصغر محمدی     خراسان رضوی
  7. سعید امجدیان            کوشای تهران

گفنتی است این مسابقه به مدت یک­ماه در سایت نشریه الکترونیک خودباوران بارگذاری شده بود و کلیه دانشجویان نظام علمی-کاربردی امکان شرکت در مسابقه را داشته­اند. نشریه الکترونیک خودباوران به عنوان بزرگترین نشریه دانشگاهی کشور که به صورت الکترونیک منتشر می شود در 38 زیرگروه تخصصی به صورت هفته نامه به روز می گردد. این نشریه در مناسبتهای فرهنگی اقدام به انتشار ویژه نامه نموده و مسابقات گوناگونی با مضامین فرهنگی برگزار می نماید.