به مناسبت دهه مبارک فجر "طرح فرهنگ یارمهارت" اجرا می شود

۱۲ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۱۸۰ اسلایدر اخبار
به مناسبت دهه مبارک فجر "طرح فرهنگ یارمهارت"  اجرا می شود

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: همزمان با بیست و پنجمین سال تأسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و آغاز ایام الله دهه مبارک فجر طرح "فرهنگ‌یار مهارت" در دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرا می‌شود.

دکتر  بهرامی­ نسب ضمن عنوان این خبر افزود: این طرح با هدف فرهنگ­سازی در عرصه مهارتی و به منظور استفاده از ظرفیت­ و توانایی گروه­ها و تشکل­های علمی-فرهنگی دانشجویان بالاخص انجمن­های علمی و کانون­های فرهنگی- هنری و ارتقای نقش آنها در پیشبرد فرهنگ مهارت­ آموزی و توسعه مهارت­های فعالین فرهنگی دانشگاه اجرا می‌شود.

وی اظهار داشت : در این طرح از فعالیت­های دانشجویی در دو بخش حمایت می‌شود.بخش اول برنامه­ های اجرایی از قبیل کارگاه­ها و دوره­ های آموزشی مهارتی، جشنواره­ ها و همایش­های کاربردی، مسابقات و المپیادهای مهارتی دانشجویی،کرسی­ها و مناظرات دانشجویی در حوزه کسب و کار و اشتغال، نشست­های تخصصی در حوزه مهارت، اردوها و بازدیدهای علمی، نمایشگاه­های دستاوردهای دانشجویی است و در بخش دیگر طرح­های کاربردی شامل تولیدات دانشجویی، طرح‌­های کاربردی و اشتغال‌زا، ایده‌­های کارآفرینی، ابتکار و نوآوری دانشجویی، نشریات دانشجویی و طرح­‌های فضای مجازی موردحمایت قرار می­‌گیرند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه گفت: علاقه‌­مندان به شرکت در این طرح می‌­توانند به سایت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی http://cs.uast.ac.ir/index یا دفاتر فرهنگی مراکز و واحدهای استانی مراجعه نمایند.