دومین کارنامه ارزیابی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی مراکز آموزش علمی کاربردی صادر شد

صدور دومین کارنامه ارزیابی عملکرد فعالیت های فرهنگی و اجتماعی مراکز علمی کاربردی سراسر کشور

۱۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۲ کد خبر : ۳۷۰۷۱ اسلایدر اخبار دفتر امور فرهنگی و اجتماعی
دومین کارنامه ارزیابی عملکرد فعالیت های فرهنگی و اجتماعی مراکز آموزش علمی¬کاربردی سراسرکشور در شهریورماه سال جاری صادر و به مراکز علمی کاربردی ارسال گردید

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن بیان این خبر گفت: ضرورت نظارت و ارزیابی دقیق‌ فعالیت‌های فرهنگی مراکز آموزشی در حوزه فعالیت­های فرهنگی و اجتماعی- براساس شاخص­های مدون و اولویت­های کاری حوزه فرهنگی – موجب شد تا سامانه ارزیابی فرهنگی مراکز برای اولین بار به همت دفتر امور فرهنگی و اجتماعی طراحی و راه اندازی گردد. این اقدام، مهم‌ترین و مؤثرترین اتفاق در عرصه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در این معاونت است که رتبه بندی مراکز استان ها بر اساس اطلاعات استخراجی از سامانه درگاه فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شده است.

دکتر بهذامی نسب افزود:: استفاده از این سامانه امکان صدور کارنامه فرهنگی واجتماعی را برای کلیه مراکز علمی-کاربردی کشور فراهم نمود. همچنین امکان رتبه­ بندی فرهنگی مراکز براساس شاخص­های کلان فرهنگی، اعم از شاخص­های کمی و کیفی نیز میسر شد. در این ارزیابی، اقتضائات کیفی حوزه فرهنگی نسبت به سایر حوزه­ها در کنار ارزیابی کمی مورد توجه قرار گرفته است، که نقش واحدهای استانی در این ارزیابی با اهمیت است.

دکتربهرامی نسب در ادامه ضمن تاکید بر نقش مهم کارنامه فرهنگی مراکز گفت: کارنامه های فرهنگی مراکز آموزشی به همراه آلبوم مربوطه به واحدهای استانی ارسال گردیده است تا ضمن بررسی آن توسط کارشناس فرهنگی استان، به مراکز آموزشی مربوطه ارسال گردد. ایشان در پایان، از در دست اقدام بودن صدور کارنامه فرهنگی اجتماعی سال تحصیلی 96-1395 خبر داد.