رونمایی از کارنامه ارزیابی عملکرد فرهنگی و اجتماعی مراکز آموزش علمی کاربردی کشور

همزمان با اولین نشست کارشناسان فرهنگی و دانشجویی واحد های استانی سراسر کشور از دومین کارنامه ارزیابی عملکرد فرهنگی و دانشجویی مراکز رونمایی شد

۱۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۶ کد خبر : ۳۷۰۷۰ اسلایدر اخبار
همزمان با اولین نشست کارشناسان فرهنگی دانشجویی واحدهای استانی در سال ۱۳۹۶، با حضور دکتر امید ریاست محترم دانشگاه، از کارنامه ارزیابی عملکرد فرهنگی و اجتماعی مراکز آموزش علمی کاربردی کشور رونمایی شد.

دومین کارنامه عملکرد فرهنگی و اجتماعی با حضور دکتر امید ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر بهرامی نسب معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیران و کارشناسان فرهنگی رونمایی شد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گفت: این کارنامه بر اساس شاخص‌های 25گانه، در 4 سطح کشور، استان، موسسه و ارگان رتبه بندی گردیده است که در این فرآیند بالغ بر 30 هزار گزارش فعالیت فرهنگی و اجتماعی مراکز مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفته است. وی در ادامه گفت:رتبه بندی انجام شده شامل بیش از 30 هزار داده مربوط به فرم های جامع فرهنگی مراکز بوده که توسط دفتر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته است.

مهندس  احمد دارابی همچنین از تاسیس سامانه جامع ارزیابی فرهنگی و اجتماعی برای اولین بار خبر داد و افزود: سامانه مذکور به همت دفتر امور فرهنگی و اجتماعی طراحی و راه اندازی شده است و در آینده نقش مهمی را در رتبه بندی مراکز و امتیاز دهی به فعالیت های مورد نظارت دانشگاه خواهد داشت.